ȘTEFAN HRUȘCĂ - CONCERT LA TNB » Discussions


Detalii

 • March 11
  Locatia: Teatrul Naţional București
  Ștefan Hrușcă revine în ţară în această primăvară pentru un concert ce va avea loc la Teatrul Național București pe 12 martie 2018, începând cu ora 20:00.
     

   

  Bilete concert Ștefan Hrușcă - "Fostele Iubiri" la TNB:

  Acces General - 100 lei

 • March 11

  Dacă vă e dor de "Un copac cu flori" sau de "Fostele iubiri", dar şi de răscolitoarea "Rugă pentru părinţii" nu pierdeţi un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă. Artistul va fi acompaniat de formația "Mario Band" (Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – clape, Alex Florescu – percuție) Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural românesc.

  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: "Rugă pentru părinți" (1984), "Urare pentru îndrăgostiți" (1986) "Fostele iubiri" (1995), "Balade speciale" (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.