CONCERT SMOKIE » Discussions


Detalii

 • December 4, 2017
  Smokie revine în România cu un concert ce va avea loc la Sala Polivalentă pe 5 decembrie 2017, începând cu ora 19:00. În deschidere va concerta Compact, trupă cu o istorie interesantă, cu hit-uri pe care le cunoaște oricine, indiferent de generație.
     

   

  Bilete concert Smokie la Sala Polivalentă

  Golden VIP - 275 lei
  VIP - 220 lei
  Categoria 1 - 175 lei
  Categoria 2 - 100 lei
  Categoria 3 - 75 lei

 • December 4, 2017

  A fost o listă destul de lungă de denumiri, ("The Yen" la "The Sphynx", "Essence", sau "The Four Corners") până și-au găsit cu adevarat numele care să-i definească atât ca trupă, cât și ca personalitate: Smokie. Au avut nevoie de mai bine de 10 ani pentru a se forma și pentru a câștiga încrederea că pot cuceri lumea.

  Abia în anul 1975, când au lansat cel de-al doilea album, "Changing all the time", Smokie pornește în primul turneu, cu noul nume și cu încrederea ca va ajunge să cucerească foarte multe inimi. "If You Think You Know How to Love Me", primul single de pe album, a devenit în scurt timp hit în multe țări din Europa, ocupând locul 3 în UK Singles Chart. Iar de aici a început succesul, nebunia atât de frumoasă și de specială care a rămas până astăzi: Smokie.

  Smokie nu este doar o formație, o trupă cu vechime în industria muzicala. Smokie este legendă. Trupa rămâne eternă întrucât fiecare generație cunoaște cel putin trei piese din repertoriul acesteia.